Nominera till priset Årets goda kraft 2023

2023-11-01

Idag öppnar nomineringsperioden för priset Årets goda kraft. Priset som för sjätte året i rad lyfter den eller de som visar ett brinnande engagemang och tydligt är en god kraft för ett gott samhälle.

Nomineringsperioden är mellan den 1 november till den 31 december. Allmänheten uppmanas att nominera personer som har ett starkt lokalt engagemang, inspirerar till ett hållbart samhälle eller står bakom ett initiativ som gjort skillnad för en eller flera personer.

– Vi uppmanar alla att skicka in bidrag, på personer eller initiativ, som de tycker bör lyftas lite extra. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och det tycker vi är viktigt, säger Linda Svensson, enhetschef marknadsföring och kommunikation på Jönköping Energi.

Priset ska delas ut för sjätte året i rad
De första vinnarna 2018 var personerna bakom Torpa parkloppis, därefter har Alice Perlerot och Alissar Rajha som anordnade Hållbarhetsbalen, Amir Faqiri som står bakom initiativet Keep-jkpg-clean, Ann Axelsson, outtröttlig idrottsledare och sist men inte minst tjejerna bakom Änglar utan cancer, tagit emot priset.

– Genom åren har vi haft fantastiska vinnare, som tydligt visat engagemang för vårt samhälle. Därför är det extra roligt att återigen öppna nomineringsperioden och vi hoppas på att många nomineringar, säger Linda Svensson.

Nominera innan årsskiftet
Nomineringsperioden är mellan den 1 november till den 31 december 2023. En intern jury på Jönköping Energi arbetar sedan igenom nomineringarna och presenterar tre finalister som det sedan står emellan. Vinnaren presenteras på God Morgon Jönköping den 8 mars 2023.

Nominera här

Kontakt för mer information:
Jönköping Energis presstelefon
036-10 82 45