Jönköping Energi som arbetsplats

För oss är det viktigt att medarbetarna trivs och känner sig uppskattade. Vi vill vara en hållbar arbetsgivare med både medarbetarna och företagets utveckling i fokus. Vi strävar efter att ha en organisationskultur som präglas av nyfikenhet, öppenhet, samarbete, utvecklande förhållningssätt och ägandeskap.

excellent arbetsgivare 2024.png

 

Vår historia sträcker sig långt tillbaka i tiden, redan 1907 började vi förse Jönköping med elektricitet. Sedan dess har både vi och det samhällsbärandeansvaret utvidgats.
 

"JÖNKÖPING ENERGI ÄR EN FANTASTISKT ROLIG PLATS ATT JOBBA PÅ NU NÄR VI ÖKAR TAKTEN PÅ ENERGIOMSTÄLLNINGEN"

Hör Fridolf, Lise-Lotte och Margareta berätta om hur det är att arbeta med konkurrenskraftiga och miljömässigt hållbara energi- och kommunikationslösningar.

 

Vill du göra skillnad?

Det vill vi! Vår vision är att vara en god kraft för ett gott samhälle och vi brinner för att utvecklas med Jönköping. Vi är inne i en spännande resa med sikte på framtiden och söker ständigt efter nya medarbetare som vill följa med på vår resa. Varje dag bidrar vi till ett hållbart samhälle och till en hållbar miljö.

Möt våra medarbetare

Hos oss arbetar många olika experter och yrkesgrupper med Jönköping Energis uppdrag, och för att skapa ett hållbart samhälle. I korta filmer berättar några medarbetare om sitt arbete och hur det är att jobba på Jönköping Energi.

Lediga jobb

Nyfiken på en karriär hos Jönköping Energi?

Förmåner

Som medarbetare på Jönköping Energi har du generösa förmåner och personalaktiviteter genom vår personalklubb. Utmärkelsen ”Excellent Arbetsgivare” bekräftar upplevelsen av att kamratskap och stolthet är starka delar av vår organisationskultur. Självklart har vi personalrabatt på elhandelsavtal.

Student

Dagens studenter är morgondagens potentiella arbetskamrater, och vi vill lära känna er redan under studietiden.

Praktik & Examensarbete

Vill du göra praktik eller examensarbete med oss? Se vad vi har på gång eller kom gärna med en egen idé.