Ledare-podd.jpg

Ledarpodd – Fridolf ger det senaste

Lyssna på det första avsnittet av ledarpodden från vårt nyhetsbrev Blixten. Vår Vd Fridolf Eskilsson berättar om hur vi jobbar för att vara en god kraft i Jönköping nu och i framtiden.  

Kan du inte se podden klicka här (extern länk till jobcast.se)

Läs artiklarna från Blixten nyhetsbrev

  • Resan mot en energieffektiv verksamhet

    Med ett starkt driv arbetar Danish Crown i Jönköping aktivt med att effektivisera sin verksamhet och minska sin miljöpåverkan – för att bli en av branschens energieffektivaste anläggningar.

  • Så kan ditt företag tjäna på flexibilitet

    För att vi ska kunna möta samhällets ökade behov av el och ställa om till förnybara källor samtidigt som vi behåller balansen i energisystemet krävs flexibilitet. Här berättar vi mer om hur ditt företag kan bidra till en hållbar omställning – och tjäna pengar på det.

  • Vad är effekttariff?

    Effekttariff är en ny prismodell i elnätet som ger dig som kund en mer rättvis elnätsavgift och större möjlighet att själv kunna påverka din elnätskostnad. Målet med effekttarifferna är att fördela elförbrukningen så mycket det går över dygnet för att minska belastningen på elnätet. Från och med 1 maj 2024 gäller effekttariff för Jönköping Energis kunder med säkring 80 A och högre samt högspänningskunder. Låt oss förklara lite till.

Arkiv Blixten magasin

Här kan du läsa tidigare utgåvor av Blixten magasin, den tryckta tidningen.