Start för årets omgång av fototävlingen #mittelskåp

2022-05-30

Nu är det dags för den uppskattade fototävlingen #mittelskåp. Årets omgång startar, 30 maj och pågår över sommaren, fram till den 14 augusti. #mittelskåp är tävlingen där allmänheten har möjlighet att tävla om att få sin bild på ett elskåp.

För att vara med i tävlingen, ta en bild i Jönköpingsregionen som symboliserar temat ”detta är ett hållbart Jönköping för mig”, tagga bilden på Instagram med #mittelskåp. Tillsammans med bild ska texten i inlägget motivera varför du känner starkt för just detta motiv. Om kriterierna uppfylls kommer bilden publiceras på tävlingssidan mittelskap.se där de tre bilder med flest gilla-hjärtan vinner. Tävlingen pågår till den 14 augusti. Tre vinnare presenteras därefter i samband med att bilderna monteras på elskåpen.

Uppmärksammad tävling
Fototävlingen är ett samarbete mellan Destination Jönköping och Jönköping Energi och de konstnärliga elskåpen har uppmärksammats i både press och sociala medier de senaste åren. Och ryktet säger att fler städer tagit initiativet vidare. Tanken bakom projektet är att Jönköping Energi tillsammans med Destination Jönköping vill visa upp staden, den goda kraften och lyfta lokala förmågor.

Engagemang sedan 2017
Sedan 2017 har fototävlingen #mittelskåp arrangerats och flertalet vinnare har presenterats genom åren. Jönköping Energi och Destination Jönköping fortsätter satsningen genom att montera bilder på elskåp i både Jönköping och Huskvarna. Totalt är 30 elskåp prydda med bilder.

Kontakt vid frågor:
Presstelefon Jönköping Energi 036-10 82 45