Våra laddboxar för hemmaladdning

 • Laddbox KEBA P30 med kabel

  Laddbox KEBA P30 med kabel

  Visa
 • Laddbox KEBA P30 med uttag

  Laddbox KEBA P30 med uttag

  Visa
 • Laddbox Garo GLB+ med kabel

  Laddbox Garo GLB+ med kabel

  Visa
 • Laddbox Garo GLB + med uttag

  Laddbox Garo GLB + med uttag

  Visa

Fyra anledningar till laddbox

Vi har lösningen för att ladda elbilen tryggt hemma. Här ger vi dig fyra anledningar till varför det är bra med laddbox:

1. Säkert

En laddbox är anpassad för laddning i hemmet, Elsäkerhetsverket avråder från att använda vanligt vägguttag då det inte är gjort för så hög belastning under lång tid.

2. Smart

 • Statistik till tjänstebilen
 • Inbyggda säkerhetsfunktioner
 • Nyttja det gröna ROT-avdraget

3. Tryggt

 • Vi ansvara för hela installationen
 • Och ser till att laddboxen passar dina behov och förutsättningar.

4. Snabbt

Laddbox tillåter högre laddeffekter och ger snabbare laddning! 

Peter förklarar – därför bör du ha en laddbox till elbilen hemma

Vad är det som skiljer en laddbox från ett vanligt vägguttag och vad ska du tänka på när du ska ladda elbilen hemma? Vår energirådgivare Peter Lameksson förklarar. 

Ladda din elbil hemma

Att ladda din elbil eller laddhybrid hemma är både bekvämt, smidigt och kostnadseffektivt. Se till att ladda med förnybar energi från vind, vatten och bioenergi så du kan börja dagen med fulladdade batterier.

Vi erbjuder laddboxar för smidig och trygg hemmaladdning, som passar oberoende av märke på din bil. Tillsammans med vår leverantör Mer får du som kund också tillgång till Sveriges största publika laddnät. Det ska vara enkelt att köra elbil oavsett var du befinner dig.

Säkert och tryggt med laddbox

Vår laddbox är speciellt anpassad för laddning i hemmet, vilket ger dig en betydligt säkrare men också effektivare laddning. Vid laddning i ett vanligt vägguttag tillåts inte heller laddningen att uppnå maximal styrka. Med hjälp av en laddbox tillåts högre laddeffekter, vilket ger en snabbare laddning. Elsäkerhetsverket avråder från att använda ett vägguttag för elbilsladdning eftersom de inte är anpassade för hög belastning under längre tid.

Marknadsledande laddboxar

Vi använder laddboxar från välkända varumärken. Våra laddboxar passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden och är speciellt anpassade för laddning i hemmet. Vi ser till att boxen installeras på ett korrekt sätt. Laddboxen har inbyggda säkerhetsfunktioner där du laddar till ordinarie elavtalspris. En uppkopplad laddbox ger dig som kund översikt över din förbrukning.

Kom igång att ladda längs med vägen

Det är enkelt att ladda längs med vägen. Våra laddplatser i Jönköping/Huskvarna ingår i ett nätverk med över 1800 laddplatser i norden.

Villa, vovve... och elbil

Familjen Severeds testar elbil i fyra dagar. Kommer nästa bilköp att vara en elbil med en laddbox hemma från Jönköping Energi?

Skatteavdrag för grön teknik

Våra laddboxar är berättigade till det nya skatteavdraget för grön teknik som infördes den 1 januari 2021. Stödet ersätter tidigare Ladda-hemma-stöd. Om du köper en smart laddbox och installation kan istället göra skatteavdrag med upp till 50 procent av kostnaderna (max 50 000 per år).

Installation

Tillsammans med vår partner Mer erbjuder vi installation av våra laddboxar. En laddbox ska alltid installeras av en behörig elinstallatör då det är en fast installation. Under installationen får du professionell rådgivning och en kontroll av att det finns rätt förutsättningar för att laddningen ska fungera optimalt, eller om något behöver anpassas. Därefter monteras laddboxen på väggen utifrån förutsättningarna i din bostad.