eways_logo_black.tif

Vi samarbetar med Eways som erbjuder utrustning av bästa kvalitet och nyckelfärdiga installationer. Välj den laddbox som passar dina behov.

populära laddboxar

Zaptec Go

Eways_Zaptec_JönköpingEnergi.png

Zaptec Go är en av marknadens minsta och smidigaste laddboxar. Alltid uppkopplad och med hela 5 års garanti. Dessutom tillgänglig i sex olika färger för att på bästa sätt matcha omgivningen.

Charge Amps Aura

Eways_ChargeAmps_JönköpingEnergi.png

Med Charge Amps Aura är det möjligt att ladda två bilar samtidigt! Aura laddbox ger upp till 10 mil per timme till vardera bil, om bilarna tar emot 3-fasladdning.

Elhandelsavtal

Vill du ha fast, rörligt eller timstyrt elpris? Säkra upp ett tryggt elhandelsavtal när du ska ladda din bil hemma. Fördelarna med el från oss är många tack vare att vår vinst går tillbaka till din kommun, Jönköpings kommun.

Optimera din laddning med Smart laddning

Anslut din elbil och laddbox i Jönköping Energis app så hjälper vi dig att optimera din laddning för att minska belastningen på elnätet och spara pengar åt dig. För att använda den nya smart laddnings funktionen behöver du teckna eller använda ditt befintliga elhandelsavtal med Jönköping Energi.