Tjänster inom fordonsladdning

 • Fordonsladdning

  Fordonsladdning

  Visa
 • Komfort fordonsladdning

  Komfort fordonsladdning

  Visa
 • Komplett fordonsladdning

  Komplett fordonsladdning

  Visa
 • Laddning för tunga fordon

  Laddning för tunga fordon

  Visa

NYTT FJÄRRVÄRMEPRIS 2024

Nästa år kommer priset på fjärrvärme från Jönköping Energi att höjas med i genomsnitt 15 procent. Den främsta anledningen till höjningen är de ökade bränsle- och energipriserna i omvärlden som gör att produktionskostnaden för fjärrvärme har ökat markant. Det är framför allt biobränslepriserna som har ökat.

Solen tar bättre än du tror

Fånga solens strålar med solceller på ditt företags tak. Med oss som leverantör får du en partner till hjälp hela vägen, från strålande tanke till färdig solenergi.

Kontakta våra experter inom energilösningar

Behöver ni ett bättre underlag för att göra prioritering i energifrågor? Kanske har ni börjat fundera på hur ert företag kan effektivisera sina energikostnader, bli mer hållbara och miljöanpassade. Vänd er till oss med er frågeställning, så berättar någon av våra energiexperter hur vi kan hjälpa er!

LÅT OSS FJÄRRVÄRMA DIN FASTIGHET

Fjärrvärme är ett miljöanpassat och mycket prisvärt uppvärmningsalternativ. Med våra olika tilläggstjänster sparar du tid och kan tryggt lämna drift och underhåll till oss på Jönköping Energi.

Mot ny adress?

Ska du och ditt företag flytta till ny adress? Fyll i vårt flyttformulär så hjälper vi er med avtalen.

Håll företaget uppkopplat med fiber

Chatt med kollegorna eller videomöte med någon på andra sidan jordklotet? För att verksamheten ska rulla behövs ett stabilt, snabbt och säkert fibernät.

Kundcase

Våra kunder finns i hela Jönköpings kommun och bidrar till ett hållbart samhälle. Här kan du inspireras och lära känna några av dem.

Boka ett digitalt möte med oss

Vill du prata om dina energi- och kommunikationsbehov? Boka en kostnadsfri rådgivning med oss när det passar dig.