Populära produkter

 • Komfort-fordon

  Komfort-fordon

  Visa
 • Utbytespaket brf och företag

  Utbytespaket brf och företag

  Visa
 • Energikonsult

  Energikonsult

  Visa
 • Kollektiv tv

  Kollektiv tv

  Visa

Vi ställer om till Effekttariffer

Jönköping Energis nätområde ställer om till effekttariffer 1 maj 2024. Först ut att ställa om är kunder med säkring 80 A till 200 A inklusive högspänningskunder. Som steg två kommer kunder med säkring 16-63 A att byta till effekttariff. Vad innebär Effekttariff? Vi förklarar.

NYTT FJÄRRVÄRMEPRIS 2024

Från 23 februari 2024 höjs priset på fjärrvärme från Jönköping Energi med 15 procent. Den främsta anledningen till höjningen är de ökade bränsle- och energipriserna i omvärlden som gör att produktionskostnaden för fjärrvärme har ökat markant. Det är framför allt biobränslepriserna som har ökat.

Kontakta våra experter inom energilösningar

Behöver ni ett bättre underlag för att göra prioritering i energifrågor? Kanske har ni börjat fundera på hur ert företag kan effektivisera sina energikostnader, bli mer hållbara och miljöanpassade. Vänd er till oss med er frågeställning, så berättar någon av våra energiexperter hur vi kan hjälpa er!

Håll företaget uppkopplat med fiber

Chatt med kollegorna eller videomöte med någon på andra sidan jordklotet? För att verksamheten ska rulla behövs ett stabilt, snabbt och säkert fibernät.

Kundcase

Våra kunder finns i hela Jönköpings kommun och bidrar till ett hållbart samhälle. Här kan du inspireras och lära känna några av dem.