Din faktura och betalning

Hos oss kan du välja olika sätt att få och betala din faktura. Vi rekommenderar varmt att du väljer ett digitalt alternativ. Det är både smidigare för dig och bra för miljön. Om du är ansluten till Kivra och inte gör något annat val kommer din faktura till din kundbrevlåda hos Kivra.

E-faktura

E-faktura innebär att du får fakturan till din internetbank. För att betala fakturan loggar du in på din internetbank och godkänner den. Uppgifter som OCR-nummer, belopp och betalningsdag är redan ifyllda när e-fakturan kommer till dig. Du kan snabbt och enkelt se eller betala e-fakturan var som helst där du har tillgång till din internetbank.

Anmälan och avanmälan till e-faktura gör du via din internetbank.

E-postfaktura

Vill du ha fakturan via e-post är du välkommen att fylla i Anmälan eller kontakta vår kundservice.

Autogiro

Med autogiro sker betalningen av fakturorna automatiskt på förfallodagen från det konto du valt. Anmälan till autogiro gör du via din internetbank.

Kivra

Vi har ett samarbete med Kivra och är du ansluten till Kivra kommer din faktura till din Kivra-kundbrevlåda automatiskt om du inte gjort något annat val för hur du vill ta emot din faktura från oss. Om du inte vill ha din faktura via Kivra avanmäler du detta hos Kivra. Läs mer om Kivra.

Pappersfaktura

Du kan också få din faktura som ett brev på posten. Vi rekommenderar att du väljer ett digitalt sätt att få din faktura på, så vi tillsammans kan bidra till en mer hållbar framtid.