Produkter & tjänster fiber

 • Bygginternet

  Bygginternet

  Visa
 • Fastighetsport

  Fastighetsport

  Visa
 • Lokalmiljö

  Lokalmiljö

  Visa
 • Wetternet fastighet

  Wetternet fastighet

  Visa

En investering för framtiden

Med fiber via det öppna stadsnätet möter du framtiden och de behov av nya tjänster som kommer med den, till exempel larm och driftövervakning. Du ger också dina hyresgäster valfrihet att välja vilka tjänster och/eller tjänsteleverantörer de vill använda inom bredband, tv och telefoni. En snabb, driftsäker och framtidssäkrad fiberanslutning värdesätts sannolikt högt bland både boende och företag i fastigheten. Säkerställ att din fastighet är ansluten till stadsnätet redan idag.

Trygg uppkoppling

Brukar du chatta med kollegorna eller hålla videomöten med kollegor som siter på andra sidan jorden? För att verksamheten ska rulla behövs ett stabilt, snabbt och säkert fibernät. Jönköping Stadsnät Wetternet drivs av oss på Jönköping Energi. Du kan vara trygg med att vi som lokalt bolag kan rycka ut snabbt när det behövs. Vi är vana vid att bygga infrastruktur och fortsätter serva, bygga ut, byta ut och modernisera utrustningen löpande för en växande stad. Håll dig uppkopplad med stabil fiber från oss.

Håll kontakten med fiber

- Jönköping Stadsnät Wetternet ger dig stabilt och snabbt Internet, tv och telefoni från en och samma fiberkabel

- Ett hundratal tjänster från många olika leverantörer, allt i olika prisklasser

- Upp till 1000 Mbit/s

- En framtidssäker bredbandsanslutning

- Öppet nät som ger frihet att välja leverantör av tjänster

Våra tjänster i stadsnätet

Vi erbjuder anslutning av fiber till ditt företag, fastighet eller bostadsrättsförening i hela Jönköpings kommun. Vi har även fastighetstjänster för redan anslutna fastigheter.

Tjänsteleverantörer för företag

Du som företagare köper dina tjänster direkt från en av våra tjänsteleverantörer. Här hittar du vilka tjänster och priser som finns.

Testa din anslutning

Speedtest är ett snabbt och enkelt sätt att testa bandbredden och fördröjningen för din nätverksanslutning.

Sverigetopp i fiberutbyggnaden

Jönköpings kommun är topp fyra, med 99,81 procent, när det kommer till andelen med tillgång till fast bredband via fiber eller i absolut närhet till fiberansluten byggnad, enligt PTS (Post- och telestyrelsen). Utbyggnaden på landsbygden har drivit på utvecklingen i kommunen där idag 100 procent av dem som önskar fiber kan få det.

Så här går det till

Är dina lokaler anslutna till Jönköping Stadsnät Wetternet kan du redan idag beställa tjänster från våra tjänsteleverantörer. Är lokalerna inte anslutna måste du göra en beställning för fiberanslutning, denna kan du som företagare göra eller din fastighetsägare. Kontakta oss så hjälper vi dig med en lösning som passar ditt företag.

Prisförfrågan

Kontakta oss för en prisförfrågan för att ansluta din fastighet.