Elhandelsavtal för företag

 • StrategiEl

  Visa
 • Fokus

  Visa
 • Rörligt pris företag

  Visa
 • Fast pris företag 1 år

  Visa

 • Fast pris företag 3 år

  Visa
 • Fast pris företag 5 år

  Visa
 • Elhandel Bygg

  Visa

Vilket avtal passar ditt företag?

Stor industri med stort elbehov eller litet företag som vill ha samma elpris året om. Vi erbjuder elhandelsavtal för alla typer av verksamheter.

Lokalt elbolag

Nästan hälften av elen från Jönköping Energi produceras i närområdet i form av bioenergi, vind- och vattenkraft  – på Torsvik, i Gränna och i Huskvarna. Med förnybar el tar vi ansvar för kommande generationer och bidrar till ett mer hållbart samhälle. Och du kan använda din el med gott samvete.

Genom att köpa förnybar el från oss bidrar du till den lokala och hållbara energiproduktionen. Du bidrar till att kommunens skolor, idrottsplatser och grönområden tas om hand. Och stöder lokala föreningar och lokalt kulturliv – tack vare att vår vinst går tillbaka till kommunen.

Precis likadant. och väldigt stor skillnad.

Det går lika snabbt att ladda mobilen med el från solenergi som med el från kärnkraft. Din äppelkaka smakar inte annorlunda om ugnens el kommer från stenkol. Ditt hår blir inte snyggare om hårfönens el kommer från vindkraft. Nej, för sitt praktiska syfte fungerar all el precis likadant, oavsett ursprung och leverantör. I ditt hem märks det alltså inte. Förmodligen inte så mycket i din plånbok heller. Det är utanför knuten som de stora fördelarna med ditt lokala elbolag finns.

 

Husqvarna jobbar hållbart i Huskvarna

Fabriken försörjs till 100 procent med förnybar elektricitet levererad av Jönköping Energi. – Ett gott exempel på att man aldrig ensam kan nå hela vägen fram i hållbarhetsarbetet. Där är vi ju beroende av en leverantör som tar ansvar och kan leverera hållbar el, säger Patrik Magnusson, installationsansvarig på Husqvarnafabriken.

Så fungerar elmarknaden

Vilka avtal och villkor gäller och vad är fördelarna med Jönköping Energi? Klicka vidare och få svaren.

Personlig kontakt

Vi på Företagsrelationer hjälper dig anpassa tjänsterna för din verksamhet!