Så går det till att ansluta din till fjärrvärme

Innan vi påbörjar anslutningen och bestämmer var din fjärrvärmecentral ska placeras, tar vi personlig kontakt.

 1. Innan vi påbörjar anslutningen och bestämmer var din fjärrvärmecentral ska placeras, tar vi personlig kontakt.
   
 2. När vi är överens påbörjar vi anslutningen till ditt hus. Det kommer vara många entreprenörer hos er under denna tid, t ex rör, schaktentreprenörer, rörmokare och elektriker m fl. Många av dessa är beroende av varandra och det tar normalt några veckor tills rördiket fylls igen.
   
 3. Rörmokaren och elektrikern kopplar bort den gamla pannan från värmekällan. Fjärrvärmecentralen sätts upp och ansluts. Värmemätaren är fjärravläst och du betalar precis för den värme du använder.
   
 4. När installationen är klar kontrollerar vi att fjärrvärmecentralen fungerar. Vi går igenom funktionerna och anläggningen överlämnas till dig. Fjärrvärmecentralen är nu din egendom.
   
 5. Då anslutningen är färdig täcks den utvändigt av en plasthuv och vi tätar väggen på huset där fjärrvärmerören går in. Vi återställer alltid efter oss, fyller igen och sår nytt gräs. Våra entreprenörer är mycket duktiga på återställningsarbeten. Beroende på väder och markförhållanden kan återställningstiden variera.
   
 6. Installationen betalas när kontrollen av fjärrvärmecentralen är klar.

Här finns fjärrvärme

Se om du har möjlighet att få fjärrvärme.

Vad kostar det?

En komplett lösning för uppvärmning av villa, radhus eller parhus.
Se priser här. 
 

Anslut dig till hållbar värme

Lämna en intresseanmälan redan idag så kommer vi ge dig ett konkurrenskraftigt erbjudande för att ansluta ditt småhus till fjärrvärme.