VI VÄRDESÄTTER RELATIONEN MED ER STUDENTER

Är du som student nyfiken på Jönköping Energi? Dagens studenter är morgondagens potentiella arbetskamrater, och vi vill lära känna er redan under studietiden. Vi är övertygade om att ni har mycket att bidra med till vår organisation samtidigt som vi har mycket att erbjuda er.

Vi erbjuder nu flera examensjobb där du kan få vara med och bidra till ökad effektivitet i vår verksamhet, ett mer hållbart samhälle och bättre kunderbjudanden på olika sätt.

Våra examensjobb riktar sig till dig som läser en högskole- eller universitetsutbildning inom hållbarhet, miljö, energi, elkraft eller maskin, process, drift.

 

Läs mer om våra coola exjobb i en het framtidsbransch. 

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss når du oss bäst på studentsamarbete@jonkopingenergi.se

Spontanansökan

Vill du göra praktik eller examensarbete hos oss? Lämna en spontanansökan till oss.

Gymnasium

Vi är stolta samarbetspartners till El och energiprogrammet på Bäckadalsgymnasiet i Jönköping. En representant från oss finns med i programmets branschråd. Det är viktigt för oss att även på detta sätt kunna vara en kraft för ett gott samhälle.

På gymnasienivå tar vi endast emot praktikanter som är kopplade till de redan etablerade samarbetarna.

Hett tips!

Spana in tekniksprånget om du går teknik- eller naturvetenskapliga programmet! Kanske är du en blivande ingenjör!

Yrkeshögskola och Högskola

Vi värdesätter studenter och möjligheten att få vara en del era karriärsresor.

I dag har vi ett partnerskap både med Jönköping Tekniska Högskola och Jönköping International Business School. Vi tar emot projektgrupper och har representanter som är involverade i två olika programs styrgrupper. Genom engagemanget är vi med och formar program med framtidens efterfrågan av kompetens i fokus.  Vi kan inte nog understryka hur viktigt vi tycker det är med studentsamarbete!

Håll utkik efter lediga praktiktjänster och spännande ämnen till framtida examensarbete!