Mina sidor

Mina sidor | Jönköping Energis app

På Mina sidor kan du se fakturor, följa energianvändning för både fjärrvärme och elhandel/elnät. Samt se överskottsproduktion.

Du logga in på Mina sidor via din webbläsare eller använd Jönköping Energis app. Inloggning sker via mobilt bankID eller via organisationsnummer och engångskod till e-post.

Logga in på Mina sidor

Jönköping Energis app

Ungefär som Mina sidor, fast i en app.
I appen kan du enkelt följa din elanvändning, få smarta hållbara tips och notiser vid ny faktura eller månadsrapport.  Styr och ha koll på ditt smarta uppkopplade hem med exempelvis Smart laddning.

Ladda ner Jönköping Energis app

Laddaner_apple.jpg  Laddaner_google.jpg
App Store                      Google Play

Spotpris

Se aktuellt spotpris för innevarande och kommande dygn. timme för timme. Med timprisavtal kan du dra nytta av kostnadsskillnaden per timme under dygnet. Anpassa din förbrukning och få lägre kostnad genom att välja timmar med lägre kostnad för aktiviteter som tvätt och laddning av elbil. Du kan även se historik på spotpriset 3 månader tillbaka.

Analys

Här ges en översikt av din historiska förbrukning och uppskattad förbrukning för innevarande månad. Du kan analysera förbrukning och jämföra mot klimatpåverkan, temperatur, ev produktion och spotpris. Vi tillhandahåller historiska mätvärden för elhandel, elnät, överskottsproduktion och fjärrvärme upp till 3 år bakåt i tiden. 

Styrning

Här kan du hålla koll på och styra ditt smarta, uppkopplade hem. Styr exempelvis elbilsladdningen med tjänsten Smart laddning och din elbil laddas automatiskt till lägsta möjliga pris. Har du solceller kan du även se din produktion. Vi jobbar aktivt med nya lösningar för framtidens smarta hem.

Smart laddning

Med tjänsten Smart Laddning, behöver du aldrig oroa dig för höga kostnader för att ladda bilen. Din elbil laddas automatiskt till lägsta möjliga pris, vilket innebär att den alltid är redo för dina äventyr. Det är enkelt, bekvämt och sänker dina laddkostnader.

Frågor och svar om appen

Jag har inte mobilt Bank-id, kan jag logga in ändå?
Just nu erbjuder vi enbart inloggning via mobilt Bank-id. Kontakta kundservice om du har frågor.

Jag har Jönköping Energi som leverantör men kan inte logga in?
Det är enbart den som står på avtalet som kan logga in, säkerställ att du står på avtalet. Är det någon annan som står på avtalet kan den personen logga in och sedan inifrån appen använda funktionen "familjedelning" för att bjuda in andra att ta del av innehållet i appen.

Vilken förbrukning kan jag se i appen?
Just nu kan du som är elnätskund hos Jönköping Energi se din aktuella elanvändning (förbrukning), den visas på både fliken för elnät och elhandel. Har du annan en annan elnätsleverantör visar vi den förbrukningsinformation som vi får från din elnätsleverantör. Du som har fjärrvärme från oss kan på motsvarande sätt följa och se din användning av fjärrvärme.

Förbrukningen stämmer inte överens med min faktura?
Just nu kan det finnas luckor i förbrukningen som visas i appen, därför kan totalen skilja sig mot vad som står på din faktura. Det är ett känt problem för oss och vi arbetar för att lösa det.

Jag ser inte alla mina avtal?
I appen ser du enbart de avtal som du står för, har ni flera avtal i hushållet men som står på olika personer så ser du bara de avtal som är kopplade till ditt personnummer. Du kan använda funktionen "Familjedelning" för att låta andra se dina avtal.

Hur använder jag familjedelning?
Under fliken "Kontouppgifter" på fliken "Mina sidor" kan du med hjälp av funktionen "Lägg till familjemedlem" bjuda in andra att komma åt din information. Den du bjuder in måste ladda ner appen till sin telefon och kan logga in med sitt eget personnummer.

Jag har hittat ett fel eller en bugg, hur skickar jag in det?
Använd formuläret på sidan för Kundcenter och beskriv ditt ärende så utförligt som möjligt så har vi bättre möjligheter att återskapa och åtgärda felet.

Mina kontaktuppgifter i appen stämmer inte?
Vi hämtar uppgifterna från vårt kundsystem och det är därmed de kontaktuppgifter vi har till dig. Stämmer inte uppgifterna kan du uppdatera dessa direkt i appen (telefonnummer och e-post).