Mina sidor

Här kan du som kund komma åt fakturor, följa energianvändning och hålla kontaktuppgifter uppdaterade. Detta och lite mer, närsomhelst när det passar dig.

I vår app Jönköping Energi kan du följa din energianvändning och få smarta tips för att göra mer hållbara val. Ladda ner den redan idag, finns där appar finns.

Mina sidor privatpersoner

Här samlar vi alla dina avtal som privatperson och du kan följa både el- och fjärrvärmeförbrukning i ditt hushåll. Har du egen solproduktion ser du även din överskottsproduktion.  Du loggar in med mobilt bankID vilket innebär att det är den som står på avtalet som kan logga in.

Logga in på mina sidor som privatperson  

Logga in på mina sidor (äldre version) -  Här kan du se fakturor och elförbrukning. Logga in med ditt kundnummer och kod som du hittar längst upp på din faktura.

Missa inte vår app

Vi har även mina sidor i form av app till din telefon, då kan vi notifiera dig när det finns en ny faktura eller när en ny månadsrapport för din förbrukning finns. Läs mer om vår app till telefonen och ladda ner

Mina sidor företag

Som företagskund kan du logga in på mina sidor för att komma åt förbrukning och fakturor. Beroende på om det är din el eller fjärrvärmeförbrukning så har vi två olika system.

Logga in på mina sidor som företagskund -  Här kan du se fakturor och elförbrukning både som elnätskund och elhandelskund. Logga in med ditt kundnummer och kod som du hittar längst upp på din faktura.

Logga in på Envis som företagskund - Här kan du se fjärrvärmeförbrukning och elförbrukning som elhandelskund. Du loggar in med användarnamn och lösenord. Behöver du hjälp med inloggningsuppgifter kontaktar du kundservice.  Behöver du mer hjälp att använda Envis så hittar du mer information i vår manual.

 

Få koll på dina energikällor i appen

I vår app kan få koll på din förbrukning av el och fjärrvärme samt ta del av klimatsmarta tips för en hållbar vardag. Du loggar enkelt in med Bank-id.