Je-hjärta-Wettersol.png

Vi samarbetar med den lokala aktören Wettersol för att du ska få den bästa solcellslösningen till ditt hus. Tillsammans med vår partner får du en paketlösning med solceller och ett förmånligt elhandelsavtal. Boka ett möte med en expert redan idag!

WETTERSOL

Wettersol är en av de äldsta solcellsinstallatörerna i Jönköping! De brinner för utvecklingen av energilösningar och är din guide, bollplank, och partner både innan, under och efter installation. Lång erfarenhet och lokal anknytning står till grund för bästa möjliga service och utförande.

SOLEL PARTNER - Förmånliga elhandelsavtal

Med Solel Partner får du ett förmånligt avtal med extra bra betalt för din överskottsel när du köper din solcellsanläggning via våra partner. Vi betalar dig spotpris + 10 öre/kWh*. Avtalet innehåller två delar; Elhandel rörligt pris och Mikroproduktion rörligt pris.

Elhandel, rörligt pris

100% förnybar el. Rörligt pris för dig som vill följa med prisutvecklingen på elmarknaden. Fast månadsavgift 30kr tillkommer.

*Mikroproduktion, rörligt pris

Vi hjälper dig att ta till vara på den el du inte själv använder, så kallad överskottsel. Vi köper den av dig till spotpris +10 öre, första året. För att vi ska kunna köpa din överskottsel från dig, vill vi också att du köper din el från oss.