SÅ KOMMER DU IGÅNG MED TJÄNSTEN SMART LADDNING

  1. Teckna vårt timprisavtal: Börja med att teckna timprisavtal med oss på Jönköping Energi. Det är startskottet för att börja spara på din elbilsladdning.

  2. Ladda ner Jönköping Energis-app: Ladda ner appen kostnadsfritt. Den finns tillgänglig för både iOS och Android.

  3. Lägg till din bil eller laddbox: Enkelt och smidigt lägger du till din elbil eller laddbox i appen. Här ser du också vilka märken som är kompatibla med tjänsten Smart Laddning.

Nu är du redo att aktivera tjänsten i appen och börja ladda smart! 

FÖRDELARNA MED SMART LADDNING

  1. Ladda till lägsta möjliga kostnad: Din elbil laddas till det bästa priset, med hänsyn till dina inställningar och aktuellt spotpris. 

  2. Tydlig översikt: Få en detaljerad översikt över din laddning. Se historik, kostnader och besparingar på ett ögonblick. Du har full kontroll.

Upptäck hur Smart Laddning kan förändra din laddningsupplevelse och spara pengar på vägen. 

 

Ladda ner appen till iPhone

Du kan söka på Jönköping Energi i appstore eller använda länken här nedan.

Ladda ner appen till Android

Du kan söka på Jönköping Energi i Google Play eller använda länken här nedan.

FAQ

Här hittar du svaren på de vanligast frågorna kring Smart fordonsladdning med Jönköping Energis app.

Kundcase - Smart laddning

När Peter Sabadija i Norrahammar ställer sin bil för laddning kan han vara säker på att det görs till lägsta pris och med så låg belastning av elnätet som möjligt.

Smart laddning BETA

Tjänsten Smart laddning är under utveckling och har därför en BETA-stämpel. Detta innebär att tjänsten tillhandahålls i befintligt skick och kan innehålla tillfälliga brister och buggar. Hjälp oss gärna på vägen genom att bidra med vad du tycker om tjänsten.

Ge feedback

Laddbox för dina behov

Vi samarbetar med Eways som erbjuder utrustning av bästa kvalitet och nyckelfärdiga installationer. Tillsammans med vår partner hjälper vi dig att installera din station enkelt och smidigt. Vi har populära laddboxar som Charge Amps och Zaptec. Välj den laddbox som passar dina behov.

Se populära laddboxar

Ditt elhandelsavtal spelar roll

För att använda Smart laddning behöver du teckna eller använda ditt befintliga elhandelsavtal med Jönköping Energi. Med hjälp av smart laddning gör du en viktig insats för stabiliteten i elnätet, men vill du även spara pengar så måste du ha ett timprisavtal. 

Rörligt timprisavtal