Ladda ner Jönköping Energis app

Laddaner_apple.jpg  Laddaner_google.jpg
App Store                      Google Play

Podd - smart laddning

Lyssna på podden om Smart laddning. Pär Holm Härdelin, erbjudandeansvarig på Jönköping Energi, berättar om tjänsten och svara på några av de vanligaste frågorna.


Lyssna på podden på Spotify

Vill du också ladda bilen smart?

För att använda Smart laddning behöver du teckna eller använda ditt befintliga elhandelsavtal med Jönköping Energi. För att kunna nyttja tjänsten Smart laddning optimalt bör du välja ett rörligt timprisavtal. Tjänsten laddar din bil automatiskt till lägsta möjliga pris, vilket innebär att den alltid är redo för dina äventyr. Det är enkelt, bekvämt och sänker dina laddkostnader.

SÅ KOMMER DU IGÅNG MED TJÄNSTEN SMART LADDNING

  1. Teckna vårt rörliga timprisavtal (privatkund) : Börja med att teckna rörligt timprisavtal med oss på Jönköping Energi. Det är startskottet för att börja spara på din elbilsladdning. 

  2. Ladda ner Jönköping Energis-app: Ladda ner appen kostnadsfritt. Den finns tillgänglig för både iOS och Android.

  3. Lägg till din bil eller laddbox: Enkelt och smidigt lägger du till din elbil eller laddbox i appen. Här ser du också vilka märken som är kompatibla med tjänsten Smart Laddning.

Nu är du redo att aktivera tjänsten i appen och börja ladda smart! 

FÖRDELARNA MED SMART LADDNING

  1. Ladda till lägsta möjliga kostnad: Din elbil laddas till det bästa priset, med hänsyn till dina inställningar och aktuellt spotpris. 

  2. Tydlig översikt: Få en detaljerad översikt över din laddning. Se historik, kostnader och besparingar på ett ögonblick. Du har full kontroll.

Upptäck hur Smart Laddning kan förändra din laddningsupplevelse och spara pengar på vägen. 

 

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svaren på de vanligast frågorna kring Smart laddning.  En tjänst som anpassar din elbilsladdning efter när elpriset är som lägst under dygnet. Effekten blir att du kan sänka din elkostnad och bidrar till att bibehålla stabilitet i elnätet.

Till FAQ

Laddbox för dina behov

Vi samarbetar med Eways som erbjuder utrustning av bästa kvalitet och nyckelfärdiga installationer. Tillsammans med vår partner hjälper vi dig att installera din station enkelt och smidigt. Vi har populära laddboxar som Charge Amps och Zaptec. Välj den laddbox som passar dina behov.

Se populära laddboxar

Det energismarta hemmet

Med våra tjänster kan du själv styra din förbrukning, optimera dina energiresurser och sänka dina kostnader utan att tumma på komforten. Det är bra att vara smart på riktigt. Tillsammans har vi kraften att förändra!

Läs mer om det energismarta hemmet

Kundcase - Smart laddning

När Peter Sabadija i Norrahammar ställer sin bil för laddning kan han vara säker på att det görs till lägsta pris och med så låg belastning av elnätet som möjligt.