Byta fjärrvärmecentral

I takt med att fjärrvärmecentralen blir äldre ökar också risken att den använder mer värme än nödvändigt och att styrventiler, pumpar och termometrar slits. Därför erbjuder vi dig en ny central med ytterligare 20 års bekymmersfri uppvärmning, förutsatt att fjärrvärmecentralen är köpt av Jönköping Energi.

Väljer du att investera i en ny fjärrvärmecentral så ger vi dig ytterligare 20 års fri service och reservdelar, förutsatt att fjärrvärmecentralen är köpt av Jönköping Energi. Det kostar dig då ingenting om det mot förmodan skulle hända någonting med centralen. 

 

Den nya centralen reagerar snabbare vid temperaturväxlingar utomhus, vilket innebär att temperaturen inomhus blir jämnare och mer komfortabel.

 

Med ny teknik ökar också möjligheten att styra innomhustemperaturen samtidigt som centralen blir enklare och mer lättskött. Vi monterar ner den gamla centralen och installerar den nya på samma plats. Vi tar hand om den gamla utrustningen och forslar bort den. Hela bytet görs normalt under en dag.

 

Fördelar med att byta fjärrvärmecentral

  • Ytterligare 20 års fri service och reservdelar, förutsatt att fjärrvärmecentralen är köpt av Jönköping Energi.
  • En central som reagerar snabbare vid temperaturväxlingar utomhus och ger ännu bättre komfort inomhus. 
  • En enklare och lättskött central med större möjlighet att styra inomhustemperaturen. 

 

Vi tar hand om allt kring bytet. Vi monterar ner den gamla centralen och sätter upp den nya på samma plats. Vi sköter bortforsling av den gamla utrustningen. Installationen görs normalt under en dag. 

Beställ ny fjärrvärmecentral

  • Ny fjärrvärmecentral

    Ny fjärrvärmecentral

    Visa

Mer värme med ny fjärrvärmeledning

Nu är vår nya fjärrvärmeledning klar! Ett lyft för dig som har fjärrvärme. Du får en tryggare och säkrare leverans. Den nya ledningen kommer värma ett växande Jönköping i många år framöver.

Få koll på din fjärrvärme i appen

Täta fönster, serva element och sätt rätt temperatur inomhus. Få fler smarta energispartips och koll på din förbrukning av fjärrvärme i vår app. Du loggar enkelt in med Bank-id.