Våra elhandelsavtal

 • Rörligt pris

  Visa
 • Fast pris 1 år

  Visa
 • Fast pris 3 år

  Visa
 • MIX 50/50 1 år

  Visa
 • Fast pris 5 år

  Visa
 • MIX 50/50 3 år

  Visa
 • Vintersäkrad El

  Visa

Precis likadant. Och väldigt stor skillnad.

Det går lika snabbt att ladda mobilen med el från solenergi som med el från kärnkraft. Din äppelkaka smakar inte annorlunda om ugnens el kommer från stenkol. Ditt hår blir inte snyggare om hårfönens el kommer från vindkraft. Nej, för sitt praktiska syfte fungerar all el precis likadant, oavsett ursprung och leverantör. I ditt hem märks det alltså inte. Förmodligen inte så mycket i din plånbok heller. Det är utanför knuten som de stora fördelarna med ditt lokala elbolag finns.

Fördelarna med el från Jönköping Energi

Fördelarna med el från Jönköping Energi är du bidrar till en lokal och hållbar energiproduktion, utveckling av nya tjänster och infrastrukturen i närområdet. Du bidrar till kommunens skolor och idrottsplatser. Till att parker och grönområden tas om hand. Samt du stöder lokala idrottsföreningar och kulturarrangemang. Allt detta och mycket mer tack vare att vår vinst går tillbaka till din kommun.

Alla kan göra något. Vi gör el.

Elen du köper från Jönköping Energi är 100 % förnybar. Nästan hälften av den produceras dessutom i närområdet – på Torsvik, i Gränna och i Huskvarna. Med förnybar el tar vi ansvar, skapar trygghet för kommande generationer och bidrar till ett mer hållbart samhälle. Och du kan använda din el med gott samvete.

Vår el

Vi levererar bara 100 % förnybar el. Mycket av del el vi säljer är dessutom producerat lokalt av oss på Jönköping Energi.

Så fungerar elmarknaden

Hur bestäms elpriset, vilket elområde tillhör vi och vilka avtal och villkor gäller?

Få koll på dina energikällor i appen

I vår nya app kan få koll på din förbrukning av el och få hjälp att ta miljömedvetna val i vardagen. Du loggar enkelt in med Bank-id.