Tjänster inom fordonsladdning

 • Elbilsladdning

  Elbilsladdning

  Visa
 • Laddning för tunga fordon – intresseförfrågan
 • Mer Ahead

  Mer Ahead

  Visa
 • Mer Around

  Mer Around

  Visa

Vi hjälper dig ladda elbilen

Som företag, fastighetsägare eller bostadsrättföreningar har ni stor möjlighet att påverka omställningen till hållbara transporter genom att erbjuda anställda, kunder eller boende laddning.

Möjligheten att kunna ladda där bilen står parkerad är en av de viktigaste förutsättningarna att välja elbil.

Det ska vara enkelt att köra en laddbar bil, oavsett om du kör el- eller hybridbil så har vi lösningen för dig när du vill ladda din bil.

Vi erbjuder komplett paketlösning med installation, smart box och betallösning - anpassade för ditt företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Ladda säkert med laddpunkt

Elsäkerhetsverket avråder från att använda ett vägguttag för elbilsladdning eftersom de inte är anpassade för hög belastning under längre tid.

Skatteavdrag för grön teknik

Skatteavdraget är ett statligt stöd för grön teknik som infördes den 1 januari 2021. 

Laddning till dina boende och hyresgäster

Som fastighetsägare har du stor chans att påverka och bidra till en ökad hållbarhet genom att erbjuda dina boende och hyresgäster laddning.

Elbilsladdning för företag

Erbjud anställda, kunder och besökare att ladda elbilen vid ditt företag.

Kundberättelser

 • Junet laddar för framtiden

  En elbil med den passande registreringsskylten WIFI rullar in genom valvet till innergården på Torpa. Ur bilen kliver Mattias Lind, vd på Jönköpingsbaserade bredbandsbolaget Junet. Han har precis varit på kundbesök i Tranås och ansluter laddaren till bilen.

 • Tänk taktik och teknik när du vill erbjuda elbilsladdning

  Vid årsskiftet passerades 100 000 laddbara fordon i Sverige, alltså ungefär två procent av den totala bilparken. Om 10 år spås ungefär hälften av våra fordon vara laddbara.

 • ELBILSSATSNING PÅ IKEA

  – IKEA ska senast 2025 ha ”nollutsläpp” för all hemtransport och service. I detta mål finns en stolthet i att alla kan bidra. När vi började diskutera bilar för vårt serviceteam kom initiativet från våra anställda att satsa på en elbil, berättar AnnaKarin Zinnerfors, varuhuschef på IKEA. Sagt och gjort. Sedan någon månad tillbaka tar sig serviceteamet till alla uppdrag med elbil.

Laddning längs vägen

Ladda elbilen med förnybar el på någon av våra laddstationer i Jönköping. Dessutom får du tillgång till laddstationer över hela landet.

Ladda hemma

Vår laddbox är speciellt anpassad för laddning i hemmet, vilket ger dig en betydligt säkrare men också effektivare laddning. Vi hjälper dig hela vägen fram till installerad laddbox.