Våra produkter för fjärrvärme

 • Fjärrvärme företag

  Fjärrvärme företag

  Visa
 • Fjärrvärme tillsyn

  Fjärrvärme tillsyn

  Visa
 • Fjärrvärme komfort

  Fjärrvärme komfort

  Visa
 • Fjärrvärme komplett

  Fjärrvärme komplett

  Visa
 • Processvärme

  Processvärme

  Visa
 • Markvärme

  Markvärme

  Visa
 • Mätsignal fjärrvärme

  Mätsignal fjärrvärme

  Visa
 • Byggvärme

  Byggvärme

  Visa

Justerade fjärrvärmepriser för 2023

Fjärrvärme är en stabil och långsiktig lösning för uppvärmning, därför är vi måna om att du som kund känner dig trygg med produkten och dess utveckling både när det gäller funktion och pris.

Insyn i prissättningen

Vi måna om att du som kund känner dig trygg med produkten och dess utveckling både när det gäller funktion och pris. Via Prisdialogen kvalitetssäkrar vi tillsammans fjärrvärmen.

Kundcase värme

Värmande servicetjänster

Med de värmande servicetjänsterna Bas, Tillsyn, Komfort och Komplett hjälper vi dig skapa bra komfort och optimera din fastighet driftekonomi.

Så fungerar fjärrvärme

Mer information om fjärrvärme för dig som företag, fastighetsägare eller bostadsrättsförening.

Personlig kontakt

Vi på Företagsrelationer hjälper dig anpassa tjänsterna för din verksamhet!

Idén bakom fjärrvärme är enkel

Via ett slutet kretslopp, ett fjärrvärmenät, levereras varmt vatten till fastigheten, så du får både värme och varmvatten. Kraftvärmeverket fungerar som fjärrvärmenätets pulserande hjärta som sprider värmen i hela staden. Istället för att varje hushåll eller verksamhet har sin egen uppvärmning sköts det centralt och värmen sprids till alla som anslutit sig.

Prisdialogen 2022

Genom att ha en dialog enligt Prisdialogen skapar vi en stabil, rimlig och förutsägbar prisutveckling på fjärrvärme. För våra kunder underlättar vi i kommande budgetarbete och hyresförhandlingar samt ökar förståelsen för vår prissättning. I december fick vi ta emot vårt diplom från Prisdialogens styrelse för 2022 och detta är vi väldigt glada över!