ANVÄND APPEN OCH FÅ KOLL PÅ DIN ENERGI

I Jönköping Energis app ser du din förbrukning av el och värme.

Du loggar enkelt in med ditt Bank-id.

 

 

Populära elhandelsavtal

 • Rörligt pris

  Rörligt pris

  Visa
 • Fast pris 1 år

  Fast pris 1 år

  Visa
 • MIX 50/50 1 år

  MIX 50/50 1 år

  Visa
 • Rörligt timpris

  Rörligt timpris

  Visa

Vi är en schysst elhandlare

Du som kund ska alltid kunna känna dig helt trygg och det ska vara tydligt vad du köper och vad det innebär. Ett bevis och en garanti för att vi är en schysst och pålitlig elhandlare är att vi är certifierade enligt branschorganisationen Energiföretagens certifiering Schysst elhandel.

Vi ställer om till Effekttariffer

Jönköping Energis nätområde ställer om till effekttariffer 1 maj 2024. Först ut att ställa om är kunder med säkring 80 A och högre inklusive högspänningskunder. Som steg två kommer kunder med säkring 16-63 A att byta till effekttariff. Vad innebär Effekttariff? Vi förklarar.

STYR DIN VÄRMEPUMP FÖR OPTIMAL KOMFORT

Smart värmestyrning är vår nya digitala styrningstjänst som ger dig möjlighet att tillsammans med timprisavtal på el, styra din värmepump så att den arbetar hårdare på de billigaste elpristimmarna och drar mindre el när den är som dyrast.

Solceller till din villa

Vi samarbetar med den lokala aktören Wettersol för att du ska få den bästa solcellslösningen till ditt hus. Tillsammans med vår partner får du en paketlösning med solceller och ett förmånligt elhandelsavtal. Boka ett möte med en expert redan idag!

Optimera din laddning med Smart laddning

Anslut din elbil och laddbox i Jönköping Energis app så hjälper vi dig att optimera din laddning för att minska belastningen på elnätet och spara pengar åt dig. För att använda den nya smart laddnings funktionen behöver du teckna eller använda ditt befintliga elhandelsavtal med Jönköping Energi.

Ladda elbilen hemma

Starta dagen med en fulladdad elbil genom att ladda enkelt hemma. Tillsammans med vår partner Eways hjälper vi dig att installera din station, för en enklare vardag. Välj den laddbox som passar dina behov.

NYTT FJÄRRVÄRMEPRIS 2024

Från 23 februari 2024 höjs priset på fjärrvärme från Jönköping Energi med 15 procent. Den främsta anledningen till höjningen är de ökade bränsle- och energipriserna i omvärlden som gör att produktionskostnaden för fjärrvärme har ökat markant. Det är framför allt biobränslepriserna som har ökat.

Byta fjärrvärmecentral

Är din fjärrvärmecentral 20 år? I takt med att fjärrvärmecentralen blir äldre ökar också risken att den använder mer värme än nödvändigt och att styrventiler, pumpar och termometrar slits. Därför erbjuder vi dig en ny central med ytterligare 20 års bekymmersfri uppvärmning.

Tänk på det här när du ska flytta

Ska du flytta till ny adress? I filmen får du tips att tänka på kring dina avtal. Sedan kan du enkelt göra din flyttanmälan i vårt flyttformulär.