Våra laddkort och abonnemang

För att kunna ladda i vårt publika laddnätverk i Jönköping/Huskvarna och i övriga Sverige behöver du ett laddkort eller en app. Laddkortet fyller du enkelt på din laddning när du är ute och kör, oavsett om du behöver ladda när du gör ett ärende eller köra längre sträckor med din elbil. Beroende på vilket laddbehov du har kan du välja olika former av abonnemang. 

Rikstäckande laddnätverk

Våra laddplatser ingår i Mer’s laddnätverk som finns över hela Sverige. För att kunna ladda behöver du ett laddkort/bricka från Mer eller app. Beställ ett redan idag så är du redo när du behöver ladda bilen.

Så laddar du elbilen på stan

Vår energirådgivare Peter förklarar – så laddar du bilen i på publika laddplatser i Jönköping.

Våra olika laddkort

  • Mer Flexible

    Visa
  • Mer Around

    Visa
  • Mer Ahead

    Visa

Hitta närmaste laddstation

Hitta närmaste laddstation via vår karta där du hittar alla laddplatser i Jönköping. Via kartan ser du också var det finns lediga platser både lokalt och över hela Sverige.

Ladda ner appen

Hitta enkelt till närmaste laddstation, se status på lediga platser och betala direkt i appen. Ladda ner mobilapp Mer Connect Sverige.

Frågor och svar

Här hittar du vanliga frågor och svar kring laddning av elbil på våra publika laddstationer som är kopplade till laddnätverket Mer.

Support och felanmälan

Om du behöver support eller om en av våra publika laddstolpar inte fungerar kan du enkelt felanmäla eller få svar på dina frågor dygnet runt på +46 77 44 33 900

Laddning för elbilen i Sveriges största laddnätverk

Våra laddstationer ingår i laddnätverket Mer vilket gör att du har tillgång till Sveriges största nätverk av laddare försåväl snabbladdning som normalladdning. Det innebär också att om du från tidigare har ett laddkort från Mer kan du använda det på våra laddstolpar i Jönköping. Så oavsett om du har köpt, hyrt eller leasat en elbil eller el-hybrid kan du ladda den smidigt hos oss i Jönköping såväl i resten av Sverige!

Ladda bilen tryggt och säkert hemma

Vår laddbox är speciellt anpassad för laddning i hemmet, vilket ger dig en betydligt säkrare men också effektivare laddning. Vi hjälper dig hela vägen fram till installerad laddbox.