Nominera till priset Årets goda kraft 2022

2022-11-01

Nu är nomineringsperioden för priset Årets goda kraft öppen. Priset som för femte året i rad lyfter de som visar ett brinnande engagemang och tydligt är en god kraft för ett gott samhälle.

- Genom åren har vi haft fantastiska vinnare, som tydligt visat engagemang för vårt samhälle, berättar Linda Svensson, enhetschef marknadsföring och kommunikation på Jönköping Energi.

De första vinnarna 2018 var personerna bakom Torpa parkloppis, därefter har Alice Perlerot och Alissar Rajha som anordnade Hållbarhetsbalen, Amir Faqiri som står bakom initiativet Keep-jkpg-clean och sist men inte minst Ann Axelsson, outtröttlig eldsjäl och idrottsledare tagit emot priset.

- Vi på Jönköping Energi strävar efter att bidra till ett hållbart samhälle. För lyckas krävs individuella och ideella krafter, och de vill vi lyfta. Därför är det roligt att återigen öppna nomineringsperioden till vårt pris Årets goda kraft, säger Linda Svensson.

Vad krävs för att kunna bli nominerad?
Priset Årets goda kraft går till den eller de personer som har visat ett brinnande engagemang och tydligt är en god kraft för ett gott samhälle. Kriterier som nomineringen ska bygga på är bland annat ett tydligt lokalt engagemang och bidrag till ett hållbart samhälle. Det kan också vara ett initiativ som gjort skillnad för en eller flera personer.

- Vi uppmanar alla att skicka bidrag, på personer eller initiativ, som de tycker bör lyftas lite extra. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och det tycker vi är viktigt, säger Linda Svensson.

Nomineringsperiod öppen
Nomineringsperioden är mellan den 1 november till den 31 december. En intern jury på Jönköping Energi arbetar sedan igenom nomineringarna och presenterar tre finalister som det sedan står emellan. Vinnaren presenteras på Jönköpingsgalan våren 2023.

Nominera här

Kontakt för mer information:
Jönköping Energis presstelefon
036-10 82 45