Nomineringsperiod för Årets goda kraft 2021

2021-11-04

Nu är nomineringsperioden för priset Årets goda kraft öppen. Priset som för fjärde året i rad lyfter de som visar ett brinnande engagemang och tydligt är en god kraft för ett gott samhälle.

- Vi på Jönköping Energi strävar efter att bidra till ett hållbart samhälle, och för att skapa ett hållbart samhälle krävs individuella och ideella krafter, och de vill vi lyfta. Därför gläds vi åt att återigen öppna nomineringsperioden till vårt pris Årets goda kraft, berättar Linda Svensson, enhetschef Marknadsföring och kommunikation på Jönköping Energi.

Vad krävs för att kunna bli nominerad?
Priset Årets goda kraft går till den eller de personer som har visat ett brinnande engagemang och tydligt är en god kraft för ett gott samhälle. Kriterier som nomineringen ska bygga på är bland annat ett tydligt lokalt engagemang och bidrag till ett hållbart samhälle. Det kan också vara ett initiativ som gjort skillnad för en eller flera personer.

Tidigare vinnare är Torpa parkloppis, Alice Perlerot och Alissar Rajha som anordnade Hållbarhetsbalen och Amir Faqiri som står bakom initiativet Keep-jkpg-clean.

- Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och det tycker vi är viktigt att lyfta. Vi uppmanar alla att gå in och nominera de personer eller initiativ de uppskattar, avslutar Linda Svensson.

Nomineringsperiod öppen
Nomineringsperioden är mellan den 25 oktober till den 30 november. En intern jury på Jönköping Energi arbetar sedan igenom nomineringarna och presenterar tre finalister som det sedan står emellan. Vinnaren presenteras på Jönköpingsgalan i mars 2022.

Nominera här

Kontakt för mer information:
Jönköping Energis presstelefon
036-10 82 45