Dags att rösta på din favoritbild i tävlingen Mitt elskåp

Var med och påverka vilka bilder som ska smycka elskåpen i vår stad. Det är dags att rösta på vem som vinner årets omgång av Mitt elskåp. Du röstar genom att gilla din favoritbild på mittelskap.se

2021-05-25

Var med och påverka vilka bilder som ska smycka elskåpen i vår stad. Det är dags att rösta på vem som vinner årets omgång av Mitt elskåp.

Sedan april har årets omgång av tävling ”Mitt elskåp” varit igång. Tävlingen har varit återkommande varje år sedan 2017 och har blivit en riktig hit. Det är Jönköping Energi tillsammans med Destination Jönköping som arrangerar tävlingen. Syftet är att skapa stolthet för staden och vara en god kraft för Jönköping genom att lyfta lokala förmågor på vår vackra plats. Tävlingen har varit en stor succé och sedan start har flera fantastiska bilder från Jönköping med omnejd prytt elskåp runt omkring Jönköping och Huskvarna.

Tävlingsperioden för 2021 är igång och pågår fram till den 13 juni, då de tre bilderna med flest röster vinner en plats på ett elskåp i Jönköping city. Det som är nytt för i år är att de tre vinnarbilderna, tillsammans med ytterligare 7 bilder, ska utgöra en rundvandring i centrala Jönköping som ska inspirera besökare till att upptäcka mer av Jönköping med omnejd.

För att rösta på din favoritbild surfar du in på mittelskap.se och gillar den bild du vill rösta på. De tre bilder med flest gilla kommer att vinna 2021 års upplaga av Mitt elskåp och få sina bilder monterade på ett elskåp i centrala Jönköping.

Än är det inte försent att medverka i tävlingen. Genom att hashtagga #mittelskåp på Instagram har du möjlighet att medverka i tävlingen. Bilden skall spegla en energigivande plats och vara fotad i Jönköpingsregionen. Tillsammans med bild ska texten i inlägget motivera varför du känner starkt för just detta motiv. Om kriterierna är uppfyllda publiceras bilden på mittelskap.se och allmänheten har möjlighet att rösta på den.

För mer information om projektet kontakta: 

Marie Tigerberg, Marknadskommunikatör, Jönköping Energi,
marie.tigerberg@jonkopingenergi.se

Maja Lind, Projektledare marknad, Destination Jönköping,
maja.lind@destinationjonkoping.se