​JE 💗 HV71

Jönköping Energi undertecknar sponsoravtal med HV71. -Vi står bakom vårt hockeylag och kommer stötta dem hela vägen tillbaka till SHL, säger Jessica Alaniesse Karlsson, ansvarsområdeschef på Jönköping Energi. - Vi tackar för förtroendet att få fortsätta samarbetet med Jönköping Energi. Beskedet ger energi på flera sätt, säger Agne Bengtsson, Klubbchef HV71.

2021-05-12

Jönköping Energi undertecknar sponsoravtal med HV71.

-Vi står bakom vårt hockeylag och kommer stötta dem hela vägen tillbaka till SHL, säger Jessica Alaniesse Karlsson, ansvarsområdeschef på Jönköping Energi.

HV71 tar klivet ner från SHL till Allsvenskan. Det är ett faktum som inte har undgått någon i Jönköpingstrakten. Under många år tillbaka har Jönköping Energi och HV71 haft ett samarbete.

-För oss betyder samarbetet väldigt mycket och vi är stolta över att synas tillsammans med ett av regionens starkaste varumärken, säger Jessica Alaniesse Karlsson, ansvarsområdeschef för Kundrelationer på Jönköping Energi.

- Vi tackar för förtroendet att få fortsätta samarbetet med Jönköping Energi. Beskedet ger energi på flera sätt, säger Agne Bengtsson, Klubbchef HV71.

Det var aldrig en fråga om att inte fortsätta att stötta HV71 trots att laget måste lämna SHL.

-Det är nu vi behöver sluta upp bakom HV71 och göra det vi kan för att hjälpa laget tillbaka där de hör hemma, i SHL, säger Jessica.

Sponsoravtalet är långsiktigt och inte knutet till serietillhörighet. Avtalet innebär ett samarbete under totalt tre år.