Få koll på dina energikällor i vår nya app

2020-12-11

Som en del i att vara en god kraft för dig som privatkund så har vi lanserat en app som ska göra det ännu lättare för dig att få koll på dina energikällor och göra klimatsmarta val i vardagen. Du loggar enkelt in med ditt Bank-id.

Med Jönköping Energis nya app får du som privatperson en samlad plats för att se din förbrukning av el och fjärrvärme ner på detaljnivå. Du kan se förbrukningen i din villa eller lägenhet och jämföra med föregående månad, år eller med liknande hushåll.

– Med statistiken får du koll på vad som påverkar din förbrukning, så att du till exempel kan byta ut gamla hushållsmaskiner och se skillnad, säger Henrik Severed, projektledare för framtagandet av appen.

I appen kan du också få klimatsmarta tips och se statistik över när det finns mycket förnybar el i nätet.

– Då kan du ta aktiva val i vardagen och hjälpa till att minska vår gemensamma miljöpåverkan genom att ladda elbilen eller sätta på tvätt- eller diskmaskin när tillgången på förnybar el är god, säger Henrik.

Under mina sidor i appen kan du också se dina fakturor och avtal samt ändra kontaktuppgifter.

– Vi jobbar ständigt med att utveckla appen så att du kan få fler smarta funktioner, säger Henrik.

Ladda ner appen genom att söka på Jönköping Energi där du laddar ner appar för Iphone och Android.

Mer information

Läs mer om appen på jonkopingenergi.se/app

Kontakt

Har du frågor kontakta oss gärna på kundservice@jonkopingenergi.se eller ring 036-10 82 20. Eller varför inte chatta med oss direkt i appen!