Pressinbjudan: 4000 hushåll inbjudna till fibermässa

2019-02-20

Under onsdagen 20 februari hålls det fibermässa på Kungsporten i Huskvarna. Mässan riktar sig till alla som kommer få fiber installerat under det kommande året. På mässan finns både representanter från Jönköping Energi och stadsnätets tjänsteleverantörer.

Besökarna kan ta del av föredrag och få tips och råd inför kommande anslutning av fiber till Jönköpings Stadsnät Wetternet. 

- Vi vet att våra kunder har många frågor kring hur anslutningen går till och tekniska frågor kring tv, wifi och annat som hör till en stabil internetuppkoppling. På mässan får de svar, säger Anna Söderberg, projektledare Jönköping Energi. 

Media hälsas välkomna

Under mässans hela öppettider 15:00-20:00 hälsas media välkomna att lyssna och delta på mässan. För mer frågor eller om du önskar boka tid för intervju med någon från Jönköping Energi kontakta gärna marknadskommunikatör Henrik Severed på 036-103247. Det går också bra att intervjua personal utan att boka tid men viss väntetid kan förekomma.

Plats: Kungsporten, Huskvarna
När: 15:00-20:00, 20 februari 2019

Program

15:00 Byggmöte
Information för dig som snart ska anslutas till stadsnätet. Mats, Anna & Johan går igenom de 5 anslutningsstegen och du får veta vad du som fastighetsägare behöver göra inför fiberinstallationen.

16:30 Kom igång med Internet!
Hans Ericsson berättar hur då får en bra trådlös uppkoppling för just ditt hem och ger tips att tänka på inför val av hastighet och leverantör.

17:15 Tv via fiber
Med fiber till Tv har du alla möjligheter för ett bra Tv tittande. Henrik med gäster berättar mer om hur du kommer igång med en fiber-Tv som passar dig.

18:00 Det digitala jordbruket
Filip Lundin från Macklean är en flitig talare i olika forum för att ge kunskap kring framtidens digitala lantbruk och hur ny teknik bidrar till att skapa en levande landsbygd.

19:00 Byggmöte
Information för dig som snart ska anslutas till stadsnätet. Mats, Anna & Johan går igenom de 5 anslutningsstegen och du får veta vad du som fastighetsägare behöver göra inför fiberinstallationen.