Pressinbjudan: Träffa vinnaren och inspireras av 12 nya lokala bilder på elskåpen i centrala Jönköping.

2017-10-03

Succén fortsätter. Media hälsas varmt välkomna till pressträff för att möta vinnaren i tävlingen #mittelskåp och ta del av 12 nya bilder av lokala fotografer på elskåpen i centrala Jönköping. Ett samarbete mellan Destination Jönköping och Jönköping Energi.

I våras invigdes tolv elskåp klädda med fotografier över populära platser i Jönköping med invigningstal och vandrande vernissage. Nu har sex månader gått och succén har varit ett faktum. De konstnärliga elskåpen med bilder har uppmärksammats i både press och sociala medier. Från och med tisdag den 3 oktober kommer de nya bilder att vara monterade.

Under sommaren har dessutom tävlingen #mittelskåp pågått där allmänheten kunde tävla om att få sin egen bild på ett av elskåpen. Tävlingen varade t.o.m. 31/8 2017 och vinnaren är nu korad och presenteras tillsammans med sin vinnande bild på pressträffen den 5 oktober kl. 13.00.

Tanken bakom projektet är att Jönköping Energi tillsammans med Destination Jönköping vi vill visa upp staden, den goda kraften och lyfta lokala förmågor i vår vackra stad. Motiven på de tolv elskåpen är bilder på Jönköping med omnejd och ska ge invånare och turister tips på vad mer som finns att se i staden och uppmärksamma hållbarhet. Samtidigt förgylls miljön på några av centrums stora handelsgator.

Tid och plats:
Torsdag den 5 oktober kl. 13.00
Korsningen Smedjegatan/Hovmästargränd i Jönköping (Utanför Kvänum kök)

Media hälsas välkomna!
- Du får möjlighet till intervju med vinnaren i tävlingen #mittelskåp.
- Se samtliga nya bilder på elskåpen och träffa några av de lokala fotograferna som tagit bilderna.
- På plats för intervju finns dessutom:
Marie Tigerberg, Projektledare av Elskåpen och Marknadskommunikatör på Jönköping Energi
Johanna Hallbäck, Marknadsförare och Grafisk Designer på Destination Jönköping

Kontakt vid frågor:
Presstelefon Jönköping Energi 036-10 82 45

Varmt välkommen!