Telia blir ny tv- och bredbandsleverantör i Jönköping Stadsnät Wetternet

Telia blir ny tjänsteleverantör av tv, bredband och telefoni i Jönköping Stadsnät Wetternet. Tjänsterna lanseras idag, den 20 juni 2017, och når samtliga kunder som är anslutna till Jönköping Stadsnät Wetternet.

2017-06-20

Telia blir ny tjänsteleverantör av tv, bredband och telefoni i Jönköping Stadsnät Wetternet. Tjänsterna lanseras idag, den 20 juni 2017, och når samtliga kunder som är anslutna till Wetternet.

Jönköping Stadsnät Wetternet är ett öppet nät med flera olika leverantörer av tjänster inom internet, telefoni och tv. Den fria konkurrensen ger kunderna stor valfrihet och konkurrenskraftiga priser.

Vi är glada över att kunna erbjuda Telias tjänster i vårt stadsnät. Det innebär att våra kunder får fler alternativ och därmed ett bredare utbud. Vi har den senaste tiden arbetat hårt med utvecklingen av tjänsteutbudet i det öppna stadsnätet och är glada för att Telia som är en stor aktör på marknaden valt att bli leverantör, säger Lennart Jarl, Produktchef på Jönköping Energi

Till Jönköping Stadsnät Wetternet är ca 25 000 kunder anslutna. Tack vare att Jönköping Energi finns på plats lokalt och har beredskap dygnet runt blir driftsäkerheten och servicen både hög och nära.

– Jag är övertygad om att det tilltalar många kunder när man enkelt kan samla alla sina tjänster hos en och samma leverantör och samtidigt få ett brett utbud. Nu kan vi äntligen erbjuda alla kunder i Jönköpings Stadsnät Wetternet en helhetslösning med både en snabb och framtidssäker uppkoppling kombinerat med en flexibel tv-tjänst vilket känns riktigt bra, säger Philip Wagrowski, ansvarig för Telias tv och bredbandstjänster.
Mer information om Telias och Wetternets tjänster hittar du på http://www.wetternet.se/serviceguide/index/consumers/list?category=1

Läs mer:
Om Jönköping stadsnät Wetternet som är ett av Sveriges femtonde största stadsnät här http://www.mynewsdesk.com/se/jonkopingenergi/pressreleases/wetternet-blir-ett-av-sveriges-stoersta-stadsnaet-1823614

Läs mer om fler tjänsteleverantörer som nyligen anslutits till nätet
http://www.mynewsdesk.com/se/jonkopingenergi/pressreleases/boxer-ny-bredbandsleverantoer-paa-wetternet-1941989

För mer information, vänligen kontaktaLennart Jarl
Produktchef Jönköping EnergiTelefon 036-10 83 55